Schoolregels

De gouden regels

• We gaan vriendelijk met elkaar om.
  • We zijn rustig aan het werk.
  • We laten elkaar uitpraten.

Afspraken:

• De school houdt zich aan de wet. Dat betekent dat het in het bezit hebben en/of het gebruik van wapens, drugs, alcohol en vuurwerk verboden is. Overtreding van deze regel leidt tot schorsing.
  • Energy dranken zijn verboden op school.
  • Onze school is rookvrij. Er mag niet gerookt worden op het schoolterrein en tijdens schoolactiviteiten.
  • We zorgen er voor dat onze kleding niet aanstootgevend is.
  • (Cyber) pesten wordt bij ons op school niet getolereerd.
  • We houden het schoolgebouw en de directe omgeving van de school netjes.
  • We dragen geen pet in het schoolgebouw.
  • Neem de juiste spullen mee naar school die je volgens je rooster nodig hebt.
  • Je bent op tijd in de les.
  • Tijdens de lessen is je telefoon opgeborgen in je kluisje.
  • Als je te laat bent meld je je bij de conciërge of toezichthouder.
  • Als je ziek bent geef je dat zo snel mogelijk door aan school. Ben je ziek op een stagedag dan geef dit ook aan het stagebedrijf door.
Corona maatregelen

Alle leerlingen komen weer naar school voor volledig fysiek onderwijs. Indien er een besmetting is in een klas, informeren wij de leerlingen en de ouders, en verzoeken wij de leerlingen die niet immuun zijn om in quarantaine te gaan en zich te laten testen bij de GGD...

Nieuwe website

We hebben in het afgelopen schooljaar hard gewerkt aan een nieuwe website. 13 juli 2021 was het dan eindelijk zover: de nieuwe website ging online! Er staat veel nieuwe informatie op en met de berichtenmodule op de homepage houden we de website steeds actueel.