Ouderavond Playback

Uitnodiging online thema-avond:
In gesprek met je puber over alcohol en drugs, op donderdag 3 maart om 19.30 uur.

In Nederland mag je volgens de wet alcohol drinken als je achttien jaar bent. Toch zijn jongeren gemiddeld 13 jaar oud als ze beginnen met drinken. Experimenteren hoort erbij als je jong bent, maar jongeren drinken soms meer dan ze willen of goed voor ze is. Hoe maak je ‘samen drinken’ minder normaal? En hoe blijf je met jongeren in gesprek over drank en drugs sinds de NIX18-wet?
Onze school biedt in samenwerking met Theatergroep PlayBack de thema-avond Onder Invloed aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op  communicatie tussen ouders en hun pubers.
In november 2021 hebben alle leerlingen van De Brug de Theatervoorstelling van Playback reeds gezien. We zijn zeer verheugd dat wij de ouders en verzorgers weer op school mogen ontvangen en dat wij de bijbehorende ouderavond alsnog door kunnen laten gaan!

Aan de keukentafel
Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden gaan pubers soms verder dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. De afspraken met ouders blijken vaak ook niet helder te zijn. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn grenzen als het gaat om drank of drugs? Het professionele acteursteam van PlayBack houdt ouders op een treffende en luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms hilarische scènes aan de keukentafel tussen ouders en hun puberende zoon of dochter. Bekijk de trailer van de ouderavonden om een goede indruk te krijgen: https://www.youtube.com/watch?v=IaNT-ztHkLk

Zet het in de agenda:  de interactieve avond Onder Invloed op  donderdag 3 maart van 19.30 tot 21.00 uur.

U Kunt zich aanmelden via de Hoy-app of per e-mail bij C.blok@praktijkschooldebrug.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op www.tgplayback.nl/onderinvloed.