OVO-Zaanstad

Financiële aspecten

Ongevallenverzekering
De school heeft via Marsh verzekeringsmakelaars voor de leerlingen een schoolongevallenverzekering afgesloten die dekking biedt van één uur voor schooltijd tot één uur na schooltijd.
Lees verder

Direct bij de school betrokken instanties en personen

Inspectie van het onderwijs Noord-Holland-Noord
Inspectieteam regio: MIDDEN
Correspondentieadres: Kantoor Utrecht, Postbus 2730, 3500 GS Utrecht
Telefoonnummer: 088 – 669 6000
Naam inspecteur: dhr. H. Oepkes
E-mail: h.oepkes@owinsp.nl
Lees verder

Regels en protocollen

Kledingvoorschrift
In de school mag geen aanstootgevende, discriminerende of beledigende kleding gedragen worden. Bij een aantal vakken wordt (verplicht) specifieke of beschermende vakkleding gedragen.

Foto’s op websites en in brochures
Tijdens lessen, excursies of andere activiteiten worden leerlingen regelmatig op de foto gezet. Deze foto’s kan de school ter illustratie gebruiken in de schoolgids, in een presentatie of voor de website. We kunnen ons voorstellen dat dit niet door iedereen op prijs wordt gesteld. Heeft uw kind of heeft u bezwaar tegen het gebruik van een foto voor deze doeleinden dan kunt u dit aan het begin van het schooljaar (schriftelijk) kenbaar maken bij de directie.
Lees verder

25 mei OPEN HUIS

25 mei OPEN HUIS

Graag willen wij U uitnodigen voor ons OPEN HUIS op 25 mei aanstaande. Vanaf 13.30 uur kan dat en er is veel te zien. Natuurlijk de bekende plantenmarkt, maar er zijn ook andere producten te koop, natuurlijk gemaakt door onze leerlingen. Er is wat lekkers te eten en...

Kalender

Kalender

De nieuwe kalender voor schooljaar 22-23 is klaar. Alle leerlingen krijgen, in de eerste schoolweek, een kalender mee naar huis. Hang thuis de kalender op een handige plek en je ziet steeds snel wat er op de planning staat. Ben je nieuwsgierig hoe de kalender er uit...