OVO-Zaanstad

Financiële aspecten

Ongevallenverzekering
De school heeft via Marsh verzekeringsmakelaars voor de leerlingen een schoolongevallenverzekering afgesloten die dekking biedt van één uur voor schooltijd tot één uur na schooltijd.
Lees verder

Direct bij de school betrokken instanties en personen

Inspectie van het onderwijs Noord-Holland-Noord
Inspectieteam regio: MIDDEN
Correspondentieadres: Kantoor Utrecht, Postbus 2730, 3500 GS Utrecht
Telefoonnummer: 088 – 669 6000
Naam inspecteur: dhr. H. Oepkes
E-mail: h.oepkes@owinsp.nl
Lees verder

Regels en protocollen

Kledingvoorschrift
In de school mag geen aanstootgevende, discriminerende of beledigende kleding gedragen worden. Bij een aantal vakken wordt (verplicht) specifieke of beschermende vakkleding gedragen.

Foto’s op websites en in brochures
Tijdens lessen, excursies of andere activiteiten worden leerlingen regelmatig op de foto gezet. Deze foto’s kan de school ter illustratie gebruiken in de schoolgids, in een presentatie of voor de website. We kunnen ons voorstellen dat dit niet door iedereen op prijs wordt gesteld. Heeft uw kind of heeft u bezwaar tegen het gebruik van een foto voor deze doeleinden dan kunt u dit aan het begin van het schooljaar (schriftelijk) kenbaar maken bij de directie.
Lees verder

Open dagen  2023-2024

Open dagen 2023-2024

Zit je nu in groep 7 of 8 van de Basisschool en wil jij samen met je ouders kennismaken met onze school? Wij organiseren diverse activiteiten zoals open lesmiddagen en informatieavonden speciaal voor nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers.Op deze pagina kun je...

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar

Na de zomervakantie beginnen we weer op dinsdag 5 september. Je komt dan naar school om kennis te maken met de andere leerlingen in je klas en je mentor. Je mentor zal de tijd dan ook gebruiken om te bespreken hoe het programma van de introductieweek er uitziet. Hoe...