OVO-Zaanstad

Financiële aspecten

Ongevallenverzekering
De school heeft via Marsh verzekeringsmakelaars voor de leerlingen een schoolongevallenverzekering afgesloten die dekking biedt van één uur voor schooltijd tot één uur na schooltijd.
Lees verder

Direct bij de school betrokken instanties en personen

Inspectie van het onderwijs Noord-Holland-Noord
Inspectieteam regio: MIDDEN
Correspondentieadres: Kantoor Utrecht, Postbus 2730, 3500 GS Utrecht
Telefoonnummer: 088 – 669 6000
Naam inspecteur: dhr. H. Oepkes
E-mail: h.oepkes@owinsp.nl
Lees verder

Regels en protocollen

Kledingvoorschrift
In de school mag geen aanstootgevende, discriminerende of beledigende kleding gedragen worden. Bij een aantal vakken wordt (verplicht) specifieke of beschermende vakkleding gedragen.

Foto’s op websites en in brochures
Tijdens lessen, excursies of andere activiteiten worden leerlingen regelmatig op de foto gezet. Deze foto’s kan de school ter illustratie gebruiken in de schoolgids, in een presentatie of voor de website. We kunnen ons voorstellen dat dit niet door iedereen op prijs wordt gesteld. Heeft uw kind of heeft u bezwaar tegen het gebruik van een foto voor deze doeleinden dan kunt u dit aan het begin van het schooljaar (schriftelijk) kenbaar maken bij de directie.
Lees verder

Presentis

Presentis

Vanaf het schooljaar 23-24 werken we met een nieuw leerling-volg en begeleidingssysteem genaamd Presentis. Presentis biedt ons de mogelijkheid om de leerlingenadministratie, onderwijs inhoudelijke administratie, het plannen van onderwijs en begeleiding en zelfs het...

Complimenten

Complimenten

Op onze, goed bezochte, open avond hebben veel bezoekers een mooie tekst achtergelaten op het complimentenbord. Een kleine greep: "Ik vind koken leuk" "Leuke leraren" "Ik vond het hier heel leuk dus kom maar" "De beste school" Wat fijn dat jullie genoten...